U bent hier

Onze ambassadeurs

Zjir Karwan, portefeuille Marketing

Het bijwonen van het Diversity Dinner heeft mij laten inzien dat hoogopgeleide talenten met een migratie achtergrond en werknemers van topbedrijven het lastig vinden om elkaar te bereiken. Het samen brengen van deze partijen op een informele wijze bracht interessante gesprekken, connecties, en matches tot stand. Als ambassadeur bij Young Global People zet ik mij in om toekomstige evenementen die georganiseerd worden te promoten en diversiteit binnen zowel het bedrijfsleven als overheid te stimuleren.

Sara Alkisaei, portefeuille Events

Hallo! Ik ben Sara en kom uit Maastricht en spreek hierom een zachte 'g'. 
Ik ben 25 jaar oud en studeer Econometrie. 
Ik ben een grote voorstander van diversiteit, gelijkwaardigheid, respect, en het opbouwen van warme relaties. 
Ik kijk er erg naar uit om iets voor Young Global People te kunnen betekenen!

 

Youssra Benkacem, portefeuille Studentenvereniging

Mijn naam is Youssra Benkacem, 20 jaar en een HRM bachelor student aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik een ambassadeur voor Young Global People. Voor mij is het belangrijk dat de arbeidsmarkt een afspiegeling is van de maatschappij, veel meer diversiteit en inclusie op de werkvloer en daar zorgt YGP voor.

 

“A lot of different flowers make a bouquet”

Sumeyye Yaşar, portefeuille Studentenvereniging

Mijn naam is Sümeyye Yasar, 27 jaar en masterstudent Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik secretaris en commissielid educatie bij een islamitische studentvereniging. Ik vind het van belang dat organisaties meer waarde hechten aan een diverse en inclusieve organisatie.

Young Global People vervult hierin een belangrijke rol door multiculturele talenten en werkgevers met elkaar in contact te brengen. Als ambassadeur voor Young Global People wil ik mij actief inzetten voor mijn medestudenten.

Ezgi Guney, portefeuille Studentenvereniging

Ezgi maakt sinds 2016 als ambassadeur deel uit van het YGP team! Zij is een ambitieuze en gedreven jonge dame, die naast haar studie Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en haar stages binnen de advocatuur, ook nog eens tijd vrijmaakt voor nevenactiviteiten als YGP. Voor haar is het namelijk van belang dat iedereen, ook de niet-westerse student, de kans krijgt voor een succesvolle carrière.  Precies om die reden is ze al zo lang actief binnen ons team en zal ze dat voorlopig ook blijven!

Aniksha Jagesar, portefeuille Events

Één van de voordelen van diversiteit is dat het de optie biedt om uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken aan te pakken. Daarnaast zorgt diversiteit er ook voor dat de  gestructureerde aanpak, gedrevenheid en mogelijkheden die er altijd zijn in Nederland goed aangevuld kunnen worden en dat we van elkaar blijven leren. 

Gezien mijn persoonlijke achtergrond en ervaringen in lijn vallen met de missie van Young Global People, heb ik ervoor gekozen om als ambassadeur de activiteiten als ook YGP zelf te vertegenwoordigen in de ondersteuning om multicultureel talent naar het volgende niveau te brengen.

Ibrahim Amri, portefeuille Events

Ik ben Ibrahim Amri. Op dit moment doe ik de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam en ben ik recent afgestudeerd in Staats-en bestuursrecht. De afgelopen maanden heb ik met multicultureel talent en Young Global People diverse evenementen bezocht. Ik ben er niet alleen achter gekomen hoe belangrijk diversiteit is, maar dat er helaas nog steeds veel werk te verrichten valt. Diversiteit zorgt namelijk niet alleen voor een betere afspiegeling van de maatschappij, maar zorgt het er ook voor dat bedrijven en organisaties bijvoorbeeld beter presteren en creatiever worden. Het lijkt mij geweldig om mij namens Young Global People hiervoor in te zetten en multicultuur talent te verbinden met bedrijven en organisaties. 

Anissa Tatout, portefeuille Events

‘’Someone’s opinion of you does not have to become your reality.’’

Mijn naam is Anissa Tatout en ik studeer aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Opgroeien tussen twee culturen is voor mij een verrijking. Ik haal kracht, motivatie en inspiratie uit mijn roots en verbinding is waar ik naar streef. Mijn missie is een positieve bijdrage leveren aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Hierom ben ik ambassadeur van Young Global People.