U bent hier

Onze ambassadeurs

Zjir Karwan, portefeuille Marketing

Het bijwonen van het Diversity Dinner heeft mij laten inzien dat hoogopgeleide talenten met een migratie achtergrond en werknemers van topbedrijven het lastig vinden om elkaar te bereiken. Het samen brengen van deze partijen op een informele wijze bracht interessante gesprekken, connecties, en matches tot stand. Als ambassadeur bij Young Global People zet ik mij in om toekomstige evenementen die georganiseerd worden te promoten en diversiteit binnen zowel het bedrijfsleven als overheid te stimuleren.

Eunice Mosterman, portefeuille Events

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven en organisaties beter presenteren als het personeel een gemengde culturele en etnische achtergrond heeft. Diversiteit en inclusie begint de laatste jaren gelukkig een steeds belangrijkere rol te spelen voor werkgevers. Tijdens het Diversity Dinner, georganiseerd door Young Global People, kwam ik erachter dat het voor zowel werkgevers als multicultureel en hoogopgeleid talent moeilijk is om in contact met elkaar te komen. Als afgestudeerde communicatiewetenschapper vond ik het erg fijn om op een informele wijze in gesprek te raken met managers en recruiters van topbedrijven. Daarom houd ik me als ambassadeur bij Young Global People vooral bezig met het organiseren van events waar bedrijven in contact komen met ambitieuze studenten en young professionals van diverse culturele achtergronden. Een goede ''match'' voor beide partijen is hierbij erg belangrijk en hier kunnen we ons samen voor inzetten

Sara Alkisaei, portefeuille Events

Hallo! Ik ben Sara en kom uit Maastricht en spreek hierom een zachte 'g'. 
Ik ben 25 jaar oud en studeer Econometrie. 
Ik ben een grote voorstander van diversiteit, gelijkwaardigheid, respect, en het opbouwen van warme relaties. 
Ik kijk er erg naar uit om iets voor Young Global People te kunnen betekenen!

 

Youssra Benkacem, portefeuille Studentenvereniging

Mijn naam is Youssra Benkacem, 20 jaar en een HRM bachelor student aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik een ambassadeur voor Young Global People. Voor mij is het belangrijk dat de arbeidsmarkt een afspiegeling is van de maatschappij, veel meer diversiteit en inclusie op de werkvloer en daar zorgt YGP voor.

 

“A lot of different flowers make a bouquet”

Sumeyye Yaşar, portefeuille Studentenvereniging

Mijn naam is Sümeyye Yasar, 27 jaar en masterstudent Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik secretaris en commissielid educatie bij een islamitische studentvereniging. Ik vind het van belang dat organisaties meer waarde hechten aan een diverse en inclusieve organisatie.

Young Global People vervult hierin een belangrijke rol door multiculturele talenten en werkgevers met elkaar in contact te brengen. Als ambassadeur voor Young Global People wil ik mij actief inzetten voor mijn medestudenten.

Ezgi Guney, portefeuille Studentenvereniging

Ezgi maakt sinds 2016 als ambassadeur deel uit van het YGP team! Zij is een ambitieuze en gedreven jonge dame, die naast haar studie Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en haar stages binnen de advocatuur, ook nog eens tijd vrijmaakt voor nevenactiviteiten als YGP. Voor haar is het namelijk van belang dat iedereen, ook de niet-westerse student, de kans krijgt voor een succesvolle carrière.  Precies om die reden is ze al zo lang actief binnen ons team en zal ze dat voorlopig ook blijven!

Aniksha Jagesar, portefeuille Events

Één van de voordelen van diversiteit is dat het de optie biedt om uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken aan te pakken. Daarnaast zorgt diversiteit er ook voor dat de  gestructureerde aanpak, gedrevenheid en mogelijkheden die er altijd zijn in Nederland goed aangevuld kunnen worden en dat we van elkaar blijven leren. 

Gezien mijn persoonlijke achtergrond en ervaringen in lijn vallen met de missie van Young Global People, heb ik ervoor gekozen om als ambassadeur de activiteiten als ook YGP zelf te vertegenwoordigen in de ondersteuning om multicultureel talent naar het volgende niveau te brengen.

Ibrahim Amri, portefeuille Events

Ik ben Ibrahim Amri. Op dit moment doe ik de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam en ben ik recent afgestudeerd in Staats-en bestuursrecht. De afgelopen maanden heb ik met multicultureel talent en Young Global People diverse evenementen bezocht. Ik ben er niet alleen achter gekomen hoe belangrijk diversiteit is, maar dat er helaas nog steeds veel werk te verrichten valt. Diversiteit zorgt namelijk niet alleen voor een betere afspiegeling van de maatschappij, maar zorgt het er ook voor dat bedrijven en organisaties bijvoorbeeld beter presteren en creatiever worden. Het lijkt mij geweldig om mij namens Young Global People hiervoor in te zetten en multicultuur talent te verbinden met bedrijven en organisaties. 

Anissa Tatout, portefeuille Events

‘’Someone’s opinion of you does not have to become your reality.’’

Mijn naam is Anissa Tatout en ik studeer aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Opgroeien tussen twee culturen is voor mij een verrijking. Ik haal kracht, motivatie en inspiratie uit mijn roots en verbinding is waar ik naar streef. Mijn missie is een positieve bijdrage leveren aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Hierom ben ik ambassadeur van Young Global People.

Aida Shamoeva, Voorzitster

Mijn naam is Aida, 32 jaar en juridisch opgeleid. Persoonlijk heb ik heel de wereld in mijn hart. Door mijn meervoudige culturele achtergrond en mijn mondiale kijk op de wereld, mag ik me met 'recht' divers noemen. It's not how you start in life, it's how you finish. Het leven is je dankbaar gegeven en hoe mooi is het dat we met het team van Young Global People een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan je ontwikkeling als mens en professional. Dat we een stukje mee kunnen lopen en samen bruggen kunnen leggen om jou als global-minded burger een positieve impuls te geven en tegelijkertijd ook aan de bedrijven en organisaties. Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om je eigen weg te vinden in het leven, vooral als je veelal zonder juiste hulp hebt moeten stellen. Je denkt dat een diploma en hard werken voldoende is. Een carrière behelst echter meer. Elkaar een hand aanreiken, hoe mooi! Zodat jij, maar ook bedrijven en organisaties naar potentie kunnen groeien en bloeien. We maken samen een mooier Nederland en dus ook een mooiere wereld. Jij, Young Global People en rest van Nederland. We gaan laten zien hoe "rijk" Nederland zich mag rekenen met jullie. Met eigen regie voorop, draag ik met alle liefde bij aan (onder meer) de doelstelling dat jullie pad iets meer soepeler en vreugdevoller verloopt en dat jullie sneller jullie 'purpose' vinden als het om werk gaat. Maar ook dat bedrijven jullie sneller kunnen vinden, zodat innovaties sneller kunnen gaan bijvoorbeeld. Want Nederland gaat nog meer een belangrijke rol spelen in de wereld. Ook jullie zijn nodig! Welkom bij Young Global People, je wordt vanaf dag één gezien en gewaardeerd. Zowel kandidaten als organisaties/bedrijven. Sense of belonging, is wat ik gelijk heb mogen ervaren bij Young Global People. Diversity is an fact, inclusion is an act. 

Fijne groet, Aida