U bent hier

Inhousedagen Arcadis

12-12-18 08:30 t/m 13-12-18 13:00
Bleiswijk

Altijd al willen weten hoe het is om te werken bij het grootste ingenieursbureau van Nederland? Lees dan verder!

Op de Arcadis inhousedag, kunnen studenten een unieke kijk in de keuken krijgen. Dit wil jij niet missen! Op woensdag 12 en donderdag 13 december 2018 (inclusief volledig verzorgde overnachting) vindt deze meerdaagse inhousedag plaats.

De inhousedag is bedoeld voor studenten en pas- afgestudeerden die Arcadis en Arcadianen beter willen leren kennen. Je dient een technische achtergrond te hebben en je op dat moment in het laatste jaar van jouw studie (bachelor of master) te bevinden of net de studie te hebben afgerond.

Opleidingen die goed aansluiten: elektrotechniek, (werktuig)bouwkunde, civiele techniek, technische bedrijfskunde, milieukunde, scheikunde, wiskunde, sociale geografie & planologie of daaraan gerelateerd.

Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wees snel en schrijf je in! Gedurende twee dagen krijgen de 20 studenten de kans om sfeer en cultuur te proeven, een project te bezoeken en in gesprek te gaan met medewerkers van Arcadis.

De inhousedag begint op woensdag 12 december om 8.30 uur en bestaat uit presentaties, een rondleiding op een project en het deelnemen aan een uitdagende casestudy. De inhousedag sluit af op donderdag 13 december met een lunch.

De locatie van deze inhousedag is momenteel nog niet bekend. Wanneer hier meer over bekend is, zal dit hier toegelicht worden.

Hou daarom goed deze pagina in de gaten!

Tijd: woensdag 12 december 8:30 - donderdag 13 december 13:00

 

Locatie: Distributiecentrum Hoogvliet Bleiswijk

Informatie