U bent hier

Arcadis Inhousedag 14 & 15 juni 2018

14-06-18 09:00 t/m 15-06-18 14:00
Amersfoort

Wat gaan we doen?

Na enkele presentaties en kennis te hebben gemaakt met Arcadianen op ons kantoor in Amersfoort, gaan we met de bus naar twee projecten van Arcadis, beginnende bij station Driebergen-Zeist. Na een rondleiding op het station bezoeken we het project Campus Triodos Bank. Daarna word je uitgedaagd om na te denken over de casus die betrekking heeft op deze projecten. De eerste dag sluiten we af met een diner en drankje in hartje Utrecht en zullen er collega's aansluiten, waarmee je in gesprek kan gaan. Ook zullen er speeddates aan bod komen. We overnachten in het StayOkay in Utrecht. De volgende dag ga je verder werken aan de casus, waaraan je met een team van vijf studenten gaat werken.

Deze anderhalve dag wordt vrijdag de 15e afgesloten op de projectlocatie nabij station Driebergen-Zeist met de teampresentatie en een lunch.

Het programma is geheel verzorgd (inclusief eten, drinken & overnachting) en start om 9.00 uur vanaf ons kantoor in Amersfoort.

Studenten die deze dag eerder bijwoonden, waren erg positief en gaven aan dat hun verwachtingen waren overtroffen. Daarnaast kregen zij een goede indruk van de werkgebieden en werkzaamheden binnen Arcadis. Ook vonden zij de duur van deze dagen precies goed en was er in anderhalve dag genoeg ruimte om ervaring op te doen en vragen te stellen. Kortom, de Inhousedagen van Arcadis worden beschreven als een echte aanrader!

Kun je niet wachten en ben je benieuwd waartoe deelname aan de Inhousedag kan leiden? Lees dan de blogs van onze ambassadeurs AnneJanine en Wolbert.

Wanneer kom je in aanmerking voor de Inhousedag?

Om deel te nemen aan de Inhousedag, dien je een technische / bèta achtergrond te hebben en je op dit moment in het laatste jaar van je studie (hbo of wo master) te bevinden. Heb je net je studie afgerond dan ben je ook van harte welkom!

Daarnaast is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste om de Inhousedag goed te kunnen volgen en actief te beleven.

Maar vooral: Je hebt zin in leuke, interessante en actieve dagen, waarbij je spreekwoordelijk in de keuken komt kijken van de in- en externe werkomgeving van Arcadis. Naast dat je kennis gaat maken met Arcadianen, ontmoet je studenten van andere hogescholen en universiteiten waarmee je actief aan de slag gaat met een casestudy.

Let op: voor de Inhousedagen kunnen wij maximaal 25 studenten verwelkomen! Dit gebeurt op basis van selectie. 

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke resultaten. Onze missie daarin is: Improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en inclusiviteit & diversiteit hoog in het vaandel.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen, qua locaties en tijden. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt en veel stagiairs/afstudeerders doorgroeien naar junior posities.

Tags: 
inhousedag

Informatie

Thema: 
Inhousedag
Regio: 
Utrecht
Deelnemers: 
(max.) 25 studenten