INSCHRIJVING GESLOTEN Inhousedag Ministerie van Economische Zaken & Klimaat

22-03-18 11:00
Den Haag

Het klimaat, innovatie, telecom en het bedrijfsleven. Maar ook de natuur, landbouw, biotechnologie en de digitale overheid.

Het is slechts een greep uit de terreinen waarop bovenstaande ministeries actief zijn. Deze onderwerpen vragen om ontwikkeling van passend beleid, een goede uitvoering van dat beleid en toezicht. Dat kan niet zonder een goed functionerende overheidsorganisatie.

Het Rijk is op zoek naar maatschappelijk betrokken, gemotiveerde en energieke mensen met verschillende (studie)achtergronden om hieraan bij te dragen.

Young Global People organiseert in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, een inhousedag voor ambitieuze kandidaten.

Tijdens deze inhousedag ga je in gesprek met leidinggevenden en (oud-)trainees. Zij kunnen jou vertellen over de verschillende mogelijkheden. Zo biedt het Rijk verschillende traineeships aan zoals het Rijkstraineeship, maar zijn er ook andere doorstroommogelijkheden via een stageplek of startersfunctie.

Dit is een unieke kans om jezelf extra onder de aandacht te brengen als potentiële kandidaat voor het Rijk.

Zit je in de eindfase van je HBO of WO-studie of ben je pas afgestudeerd en wil jij je inzetten voor een beter Nederland?

Dan dagen wij jou uit om je aan te melden voor deze inhousedag!

De dag zal als volgt verlopen:
13:30 – 14:00 uur       Inloop
14:00 – 14:30 uur       Keynote
14:30 – 16:30 uur       Business Case
16:30 – 18:00 uur       Borrel

Datum: woensdag 28 maart
Tijd: 13:30 – 18:00 uur
Plaats: Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Den Haag

Informatie

Thema: 
Inhousedag
Regio: 
Zuid-Holland