U bent hier

Diversity Dinner 2018

09-05-18 17:00
Rotterdam

Op woensdag 9 mei vindt de derde editie van Diversity Dinner plaats; een dinner op een hippe, sfeervolle locatie in Rotterdam om kandidaten met een multiculturele achtergrond in contact te brengen met bedrijven die diversiteit hoog in het vaandel hebben staan. 

Het doel van Diversity Dinner is om kandidaten die op zoek zijn naar een stage of baan de kans te geven op een informele wijze in gesprek te komen met managers en recruiters van top bedrijven. 

Het is geen formele sollicitatie, maar het is wel de bedoeling dat hieruit een arbeidsrelatie zou kunnen ontstaan. Naar aanleiding van de eerste editie heeft 65% van de bedrijven minimaal 2 kandidaten als stagiaire of medewerker in dienst genomen.

Diversity Dinner wordt mogelijk gemaakt door ondernemer Edzard Koole en Young Global People (YGP), de grootste online community voor multicultureel en hoogopgeleid talent. Het idee voor Diversity Dinner is ontstaan omdat het voor deze ambitieuze groep talenten moeilijk is om met topbedrijven in gesprek te komen. Anderzijds ervaren de bedrijven juist dat ze moeite hebben om deze ambitieuze groep te bereiken.

Informatie

Thema: 
Netwerkevent
Regio: 
Zuid-Holland
Organisatie: 
Communities: