U bent hier

NOS Stagepitchdag

13-10-17 12:00
NOS Hilversum Media Park

Bij NOS Nieuws kun je het maken. Als nieuwsjager. Als onderzoeksjournalist. Als snelle duizendpoot. Als creatieve editor. Als vertaler van moeilijk nieuws naar een specifieke doelgroep. We zijn op zoek naar het nieuwe journalistieke talent van Nederland en bieden daarom stageplaatsen aan op onze deelredacties: Economie, Den Haag, NOS Jeugdjournaal, NOS op 3, Binnenland, Buitenland, het NOS Radio 1 Journaal, het NOS/NTR-radioprogramma Nieuws en Co, de nieuwsbulletins op NPO Radio 2, 3FM en 5, NOS Met het Oog op Morgen en NOS.nl. We hebben per 1 december 2017 plek voor ongeveer 15 stagiairs (starten op 1 januari of 1 februari 2018 kan ook).

Hoe kom je bij ons terecht? Schrijf ons waarom je graag stage bij NOS Nieuws wilt lopen en maak kans op een uitnodiging voor de NOS Stagepitchdag op vrijdag 13 oktober 2017. Samen met andere kandidaten kun je dan met een nieuwspitch, een kennistest en in een interview laten zien wie je bent en wat je in je hebt. Op onze beurt geven wij je op die dag een voorproefje van een stage bij de NOS: je krijgt een workshop, een rondleiding over de nieuwsvloer en er is gelegenheid om te praten met NOS-collega’s. Je solliciteert voor een stageplek bij NOS Nieuws. En als je een stageplek krijgt, ga je aan het werk op een van de deelredacties.

Meer informatie over de NOS Stagepitchdag is te vinden op  www.werkenbijdenos.nl/stages

Profiel
Je volgt een hbo-opleiding of je studeert aan de universiteit. Je bent enthousiast, nieuwsgierig, creatief en een doorzetter. Je hoeft niet per se iemand te zijn die altijd op de voorgrond treedt. Maar wel iemand die vragen durft te stellen en kritisch is. Je hoeft niet alles al te kunnen op de dag dat je begint, maar je moet het wel willen leren.

Reageren
Je kunt je motivatie richten aan Sandy Abrahams. Reageer vóór 28 september 2017 via de link hieronder ‘Inschrijven’ met je CV, een foto en een bondige motivatie.

Voor de duidelijkheid: het gaat op de Stagepitchdag van 13 oktober om stages die op 1 december 2017 óf 1 januari óf 1 februari 2018 beginnen.Op basis van de inzendingen selecteren wij een aantal kandidaten die worden uitgenodigd voor de NOS Stagepitchdag op vrijdag 13 oktober 2017.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Informatie

Thema: 
Carrière event
Regio: 
Noord-Holland