U bent hier

Inhousedag KPN

17-01-18
12:15 tot 16:30
Amsterdam

Zit je in de laatste fase van je wo master studie en heb je interesse om jouw commerciële talent verder te ontwikkelen? Dan is het KPN Sales Young Talent Program iets voor jou! Of misschien heb je wel (bijna) een wo master in de financiele hoek afgerond en wil je jezelf verder ontwikkelen in het Finance Young Talent Program. 

Het driejarige Young Talent Program is de ideale combinatie van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling bij een dynamische en innovatieve organisatie. Tijdens het Program krijg je alle kanten van KPN te zien. Je werkt mee op de werkvloer, denkt mee op beleidsniveau en ontwikkelt je eigen visie op KPN en wat wij kunnen betekenen voor onze klanten.

Young Global People organiseert in samenwerking met KPN een inhousedag voor talentvolle kandidaten die klaar zijn voor een uitdagend traineeship. Tijdens de inhousedag krijg je de kans om een kijkje te nemen bij KPN en kennis te maken de werknemers.

Datum: woensdag 17 januari 2018
Locatie: Teleportboulevard, Amsterdam
Tijd:12:15 -16:30 uur

Het programma:
12.15     Inloop/Ontvangst
12.30     Opening
12.45     Presentatie KPN Young Talent Program
13.30     Speeddates 
14.30     Pauze
14.45     Herstart speeddates
15.45     Eind speeddates + Afsluiting 
16.00     Start borrel

Wie is KPN?
We werken en leven steeds meer in de Cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim vijf miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

Interesse?
Meld je dan aan! Voor vragen over dit event kun je bellen naar 020-3346993 of mailen naar info@ygp.nl

Informatie

Thema: 
Inhousedag
Regio: 
Noord-Holland