U bent hier

Capgemini XperienceDay

03-10-17 16:15
Reykjavikplein 1 Utrecht

Het gevoel dat je hebt bij een organisatie is belangrijk als het gaat om de keuze voor een baan. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay. Je kunt op deze dag zelf ervaren, kennismaken en beleven wat Capgemini voor organisatie is.

De Capgemini XperienceDay is er speciaal voor jou. Wij weten als geen ander dat naast een inhoudelijk interessante functie het gevoel bij de organisatie meetelt in je keuze. Wij bieden je daarom de mogelijkheid zelf te beleven hoe het er bij ons aan toegaat: wat voor mensen hier werken, wat de sfeer is binnen ons bedrijf, wat de cultuur is en wat een consultant precies doet? Na een algemene presentatie over Capgemini ga je in groepjes aan de slag met een uitdagende opdracht. De dag sluiten we vervolgens af met een borrel.

Wij behandelen een aanmelding voor een XperienceDay als een potentiële sollicitatie. Aan de hand van je cv en motivatie kijken wij welke mogelijkheden en aansluiting wij voor jou zien binnen onze organisatie, zodat je indien gewenst na de XperienceDay kunt solliciteren. Je krijgt hierover bericht van onze recruiters.

Op 3 oktober aanstaande organiseren we weer een Capgemini XperienceDay voor Young Professionals (0-2 jaar werkervaring).

De volgende XperienceDay is op 2 november 2017.

Informatie

Thema: 
Inhousedag
Regio: 
Utrecht
Deelnemers: 
30