Succesverhaal HR trainee Leeuwendaal Bruist

Succesverhaal HR trainee Leeuwendaal Bruist

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik met behulp van Young Global People in aanraking ben gekomen met het Bruist traineeship van Leeuwendaal. Young Global People organiseerde één van de vele stands op de Nationale Carrièrebeurs in Utrecht en trok mijn aandacht. Als werkzoekende met een multiculturele achtergrond kan het soms best lastig zijn om aansluiting met bedrijven te vinden. Tijdens een introducerend gesprek werd al snel duidelijk dat YGP mij hierbij kon helpen.

Als Bruist-trainee voer ik gedurende twee jaar verschillende (HR) interim opdrachten uit voor opdrachtgevers in het publieke domein. Hierbij krijg ik de kans om met mijn frisse blik een verschil te maken binnen diverse organisaties. Ik ben mijn traject begonnen als HR Medewerker bij een onderwijsinstelling in Amsterdam, waar ik vanaf de eerste dag de kans kreeg om mijn kennis toe te passen. De opdrachtgever waardeerde mijn kwaliteiten en bood mij de doorgroeimogelijkheid aan een fusietraject te werken. Een prachtige ervaring, waarbij mijn professionele ontwikkeling een enorme impuls heeft gehad! Daarnaast heb ik bij een hogeschool in Amsterdam aan de strategische personeelsplanning gewerkt. Hierbij speelde o.a. wervingsvraagstukken omtrent diversiteit een rol.

Mijn meest recente interim opdracht bracht mij naar Aruba, waar ik het nationale ziekenhuis ondersteuning bood bij de implementatie van een nieuw functiehuis. Mede dankzij mijn multiculturele achtergrond kon ik bepaalde inschattingen goed maken. Hierdoor kan ik stellen dat -wie ik ben- en -wat ik kan- bijdragen aan de resultaten die ik binnen het Bruist traineeship behaal.

Ben jij ook op zoek naar een uitdagende functie en wil jij ervaring opdoen in verschillende organisaties? Dan is Leeuwendaal op zoek naar jou. Ik hoop dat jij één van onze nieuwe collega’s wordt! Neem bij vragen contact op met YGP recruiter Taman Autar via taman@ygp.nl / 06 148 611 91 of solliciteer direct via https://ygp.nl/werkgever/leeuwendaal .