Stage lopen bij het Openbaar Ministerie door Diversity Dinner.

Stage lopen bij het Openbaar Ministerie door Diversity Dinner.

Op donderdag 18 april vond de vierde editie van het Diversity Dinner plaats in RAI te Amsterdam. Diversity Dinner is erop gericht om studenten & young professionals met een cultureel diverse achtergrond in contact te brengen met grote bedrijven, overheden en corporates.

Omdat culturele diversiteit op topfuncties in het bedrijfsleven nog minimaal is. Talenten met een multiculturele achtergrond ervaren moeite om met topbedrijven in gesprek te komen. Anderzijds ervaren bedrijven juist dat ze moeite hebben om deze ambitieuze groep te bereiken.

Diversity Dinner is een goede manier om deze twee partijen bij elkaar te brengen. Het diner is gestart in 2016 door Edzard Koole en is mogelijk gemaakt door Young Global People (YGP), de grootste vacaturebank voor multicultureel en hoogopgeleid talent.

Tijdens het Diversity Dinner zat Soumia Kiat aan tafel bij het Openbaar Ministerie. Ze heeft hier ontzettend leuke gesprekken gevoerd en de organisatie leren kennen. Uitgenodigd voor een kennismaking op het kantoor in Amsterdam, heeft ze eerst met Young Global People voorbereid. Met succes! Soumia heeft het aanbod gekregen om vanaf augustus stage te mogen lopen bij het parket Fraude! Heel veel succes Soumia, je bent een topper!

Wil jij volgend jaar ook aanwezig zijn bij Diversity Dinner? Houd dan onze site en sociale media kanalen in de gaten!