"Op deze manier leerde ik de cultuur van het bedrijf kennen"

"Op deze manier leerde ik de cultuur van het bedrijf kennen"

Afgelopen vrijdag (09-03-2018) organiseerde YGP in samenwerking met Albert Heijn een inhousedag. Tijdens dit evenement kregen de kandidaten een goede indruk van Albert Heijn als werkgever en de uitdagingen binnen de afdelingen van dit concern.

Daarnaast kregen zij ook de kans om de sfeer te proeven en (oud-)trainees te spreken over hun ervaring bij Albert Heijn.

Julia Wattimury is één van de kandidaten die daarbij aanwezig is geweest. Dit vertelde zij over haar belevingen:

Ik heb de inhousedag bij Albert Heijn via Young Global People als zeer positief ervaren. Deze dag gaf mij de mogelijkheid het bedrijf beter te leren kennen en meer te weten te komen over het traineeship. Wat ik het leukste vond aan deze dag, was de ronde langs de afdelingen. Op deze manier leerde ik de cultuur van het bedrijf en de dagelijkse bezigheden van de trainees beter kennen.”

Wil jij ook de kans krijgen om zo’n ervaring mee te maken? Houdt dan ons website in de gaten! Er worden namelijk meerdere inhousedagen georganiseerd.

Zo is er bijvoorbeeld, op 28 maart 2018, de inhousedag met de Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit.

Tags: 
#testimonial #inhousedag #AlbertHeijn