"Bij Leeuwendaal ontwikkel ik mijzelf iedere dag."

"Bij Leeuwendaal ontwikkel ik mijzelf iedere dag."

Bewust en onbewust heb ik mij door de jaren heen bezig gehouden met werknemers, met name met het tevreden houden en behouden van werknemers.

Diversiteit & inclusie zag ik hierbij als overkoepelend thema terug. Nu was ik nieuwsgierig hoe ik vanuit verschillende HR thema’s mijzelf op dit gebied kon ontwikkelen.

Mijn oud (toppers) collega’s bij YGP wisten dat ik mij hierin wilde specialiseren en wezen mij daarom op het HR-traineeship bij Leeuwendaal. Zelf zou ik er nooit op komen. Leeuwendaal kende ik niet, misschien vaag van assessments. 

Als HR-interim professional onderscheid je jezelf doordat je in een korte tijd snel resultaat moet leveren. Dit zie ik terug in de opdrachten van afgelopen 8 maanden.

  • Zo heb ik een projectplan geschreven om op strategisch overkoepelend niveau diversiteit & inclusie vanuit verschillende HR themas te implementeren. Denk aan leiderschap, assessments en ontwikkeling en training.
  • Daarnaast heb ik vanuit adviesgroep functioneren & belonen voor een onderwijsinstelling het voortraject van de implementatie van een nieuw functiehuis mogen uitvoeren.
  • Voor de overheid heb ik instroomprocessen mogen optimaliseren, met als doel de instroom onder kandidaten met een niet-westerse achtergrond te verhogen.
  • En momenteel ben ik werkzaam als adviseur diversiteit & inclusie bij de veiligheidsregio Haaglanden. Hier krijg ik erg veel energie van!

Juist omdat wij advies geven binnen het publieke domein, is het mooi om te zien dat ik vanwege mijn multiculturele achtergrond en ervaringen andere invalshoeken en perspectieven kan delen met collegas. Als je wil inspelen op vraagstukken van de maatschappij, is het van belang om in je werkomgeving een diverse werkgroep te hebben.

Anderzijds krijg ik door coaching en training inzichten in mijn eigen krachten en talenten, en leer ik deze in te zetten.

Leeuwendaal heeft mij geholpen om het maximale uit mijzelf te halen en biedt jou ook deze mogelijkheid. Solliciteer daarom direct via https://ygp.nl/vacature/hr-traineeship en pak deze kans!