U bent hier

YGP op De Nederlandse Carrièredagen

Vind jouw droomwerkgever op De Nederlandse Carrièredagen!

De Nederlandse Carrièredagen 2019 is het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young-professionals, met de beste werkgevers. Het evenement vindt op 22 & 23 november plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Ben jij (bijna) afgestudeerd, heb je al een tijdje een baan maar wil je graag ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is op jouw vakgebied of ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan naar De Nederlandse Carrièredagen en kom langs de stand van YGP!

Je komt hier in contact met meer dan 120 Topwerkgevers zoals Rabobank, KLM, Vodafone-Ziggo, Rijksoverheid en NS. Daarnaast is er ook dit jaar weer een interessant workshopprogramma. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je de kans je cv te laten checken, ontvang je tips en tricks om deze te verbeteren én kan je een professionele LinkedIn foto laten maken. De beurs vindt plaats op 22 en 23 november in De Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Wil je weten wat YGP voor jou kan betekenen?
Kom dan langs onze stand, bespreek jouw carrièremogelijkheden met onze recruiters en volg vooral ook onze workshops:

Diversity: Best Practices

Diversiteit is hot! En terecht: in Nederland wonen meer dan 3,2 miljoen niet-westerse migranten en in grote steden is meer dan 50 procent van de inwoners multicultureel. Desondanks is het nog steeds overwegend wit in de top van het bedrijfsleven en hebben bedrijven moeite om multiculturele kandidaten binnen te halen.  Hoe komt dat? En waarom is er een mismatch tussen werkgever en kandidaat als het gaat om de instroom van de multicultureel talent? Dat is waar Young Global People in is gespecialiseerd! Als grootste multicultureel recruitment platform van Nederland brengen wij kandidaten en werkgevers bij elkaar.  Wil jij weten hoe wij dat doen? Kom dan naar deze workshop! 

Netwerken voor een betere carrière

Leer tijdens deze workshop de laatste netwerkstrategieën en waardevolle tips om je carrière te bevorderen.

Netwerken is de meest essentiële vaardigheid voor het maken van een bliksemcarrière! Maar hoe bouw je een netwerk op? Wat zijn de do’s en de don’ts? Hoe breng je structuur aan in je netwerkactiviteiten voor het maximale resultaat? Melvin Tjoe Nij, Directeur van Young Global People leert je de laatste netwerkstrategieën en geeft je waardevolle tips die je carrière zullen bevorderen!

Informatie