U bent hier

Talent Event

Talent Event

24-11-17 10:00 t/m 25-11-17 16:30
Jaarbeurs Utrecht

Young professionals en studenten binnen big data, e-commerce en IT opgelet!

Talent Event is het eerste evenement dat specifiek richt op het matchen van digitaal talent met relevante werkgevers. In maar liefst 4 lezingenzalen vindt een inhoudelijk programma plaats op de gebieden big data, it en e-commerce. Je leert alles van bedrijven als TomTom, Picnic, Blendle, Google, Bol.com, RTL Nederland, Miele, Funda en NN. Ook zijn er data scientists aanwezig van GoDataDriven en Anchormen, e-commerce professionals van Traffic Builders en Alex Dings oprichter van BitSensor, een webapplicatie die bedrijven nagenoeg realtime inzicht biedt in de veiligheid van hun data. 

Dit programma absoluut niet missen? Meld je dan nu gratis aan als bezoeker via www.talent-event.nl. 

Naast het inhoudelijke programma is er ook een beursvloer met potentiële werkgevers zoals Accenture, Bijenkorf, Politie, Rabobank, Achmea, Shoeby en RTL Nederland. Zij zijn allemaal op zoek naar jong talent op het gebied van big data, e-commerce en it.

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 vindt dit event plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Ook Young Global People is aanwezig op deze beurs! Kom langs onze stand om kennis te maken met ons team, voor een CV check en laat je informeren over de carrièremogelijkheden en inhousedagen. 

Meld je gratis aan als bezoeker en graag tot ziens op Talent Event!

Aanmelden via: talentevent.nl

Informatie

Thema: 
Carrière event
Regio: 
Utrecht
Organisatie: