U bent hier

Notariële Masterclass

Notariële Masterclass

22-11-18 09:00 t/m 23-11-18 13:00
Allen & Overy Amsterdam

Experience the unexpected
Bij Allen & Overy zijn we niet bang voor het onverwachte. We  omarmen het. Onverwachte uitdagingen vragen om onverwachte oplossingen. Daar staan we voor en dat is wat ons drijft. Hoe werkt dat in de notariële praktijk? Je kunt het ervaren in onze Notariële Masterclass. 

Op 22 en 23 november 2018 kun jij als 3de- of 4de-jaars student Notarieel Recht verdiepen in de praktijk. Zowel op het gebied van ondernemingsrecht als vastgoedrecht ga je serieus meewerken aan de totstandkoming van een transactie. Als volwaardig lid van het team. Het échte werk dus. Je werkt nauw samen met advocaten en fiscalisten. Je hebt alleen nog iets extra’s toe te voegen: het notariële aspect. 

Ben je toe aan een uitdaging? Schrijf je dan vóór 5 november 2018 in voor de Notariële Masterclass van Allen & Overy. Neem voor meer informatie contact op met Esmee Put (Junior Recruiter), T: 020 674 1603. Online inschrijven met je motivatiebrief, cv, cijferlijst, eventuele stageverklaring en digitale pasfoto kan op www.werkenbijallenovery.nl 

Informatie

Organisatie: