Netwerken & coaching voor ambitieuze vrouwen

Gemeente Amsterdam en Young Global People geven de doorstroom van vrouwen naar de top een impuls!

2 november; Een netwerkmeeting speciaal voor vrouwen met talent en ambitie!

Wil jij je succesvol ontwikkelen en gecoacht worden door een gemotiveerde professional? Geef je dan op voor het coachingsproject dat Young Global People in samenwerking met Gemeente Amsterdam organiseert.

Voor wie
Met dit project gaan we 20 jonge HBO en WO studenten/net afgestudeerde vrouwen koppelen aan succesvolle professionals, die een voorbeeld zijn en hen gaan inspireren en coachen om hun ambities waar te maken.

Wat
Gedurende 6 maanden volg je workshops, kun je individueel en in groepsverband sparren met verschillende professionals en een start maken met het opbouwen van een zakelijk netwerk. 

Kick-off event
Het kick-off event is op vrijdag 2 november 2018 van 18.30 - 21.00 uur. Volg de workshop van HR professional Nynke jansen en maak kennis met de coaches tijdens een aansluitende netwerkborrel.

Workshop
In een informele setting wordt in een sneltreinvaart een aantal tips besproken door Nynke Jansen. Deze tips zijn niet alleen zinvol voor starters maar kunnen in alle fases van je werkzame leven worden toegepast.

Na deze workshop weet je welke vaardigheden van belang zijn om zelf aan het roer te staan van je eigen loopbaan. 

Nynke Jansen
Nynke Jansen heeft meer dan 20 jaar ervaring in Human Resources. Ze begon haar loopbaan bij Shell International waar ze gedurende 13 jaar werkzaam was in een uiteenlopend aantal internationale HR functies. Daarna werkte ze achtereenvolgens als HR-directeur bij de TU Delft en HR-Directeur Europa bij Arcadis.  

Tijdens haar loopbaan heeft Nynke veel ervaring opgedaan op het gebied van Leiderschapsontwikkeling en Diversiteit.

Op het moment is Nynke werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van HR en is ze commissaris bij een aantal organisaties, zoals Young Global People, het Residentie Orkest Den Haag en the Refugee Talent Hub.

Nynke woont in Den Haag met haar man en twee kinderen (11 en 13), speelt viool in een orkest en houdt erg van fietsen, wandelen, surfen en schaatsen.

Aanmelden
Wil jij graag mee doen met dit project? Meld je dan voor 10 oktober aan. Uit de aanmeldingen worden 15-20 vrouwen geslecteerd die mogen deelnemen.

Informatie

Thema: 
Netwerkevent
Regio: 
Noord-Holland
Organisatie: