U bent hier

Meet & Greet @ StasburgReeve

Altijd al kennis willen maken met een specialistisch consultancybureau? Dan is dit je kans!

StasburgReeve (SR) is een bureau dat zich focust op strategic funding voor technologie start-ups, scale-ups en het MKB. Dat wil zeggen dat SR voor bedrijven uitzoekt waar zij toegang kunnen krijgen tot geld, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan aanbestedingen en subsidies, maar ook aan andere publieke en private fondsen. 

SR levert maatwerk aan al haar klanten, of het nou een net opgericht internetbedrijfje is of een familie-MKB die al 10 jaar in de markt zit. SR begint met het volledig uitlichten van de klant, zodat een volledige strategie bepaald kan worden. De klanten zijn internationaal, creatief, innovatief en maken graag gebruik van de expertise van SR. Dit betekent dat het werk dat SR aanlevert altijd van een uiterst hoog niveau moet zijn. 

Klinkt dit interessant en wil je meer weten? SR opent haar deuren en jij kan daar bij zijn!

 

Meet & Greet

Op 4 maart organiseert SR samen met YGP een Meet & Greet, zodat jij kennis kan maken met het vakgebied en kunt bepalen of je komt solliciteren: SR is namelijk op zoek naar nieuwe strategic fund consultants. Hiervoor is kennis over strategic funding niet noodzakelijk: elke kandidaat met een afgeronde masteropleiding is welkom, maar let wel dat SR op zoek is naar het slimste jongetje of meisje van de klas. 

 

Programma: 

14:30 – 15:00     Inloop

15:00 – 16:00     Bedrijfspresentatie + Casus

16:00 – 17:30     Speeddates

17:30 – 18:30     Borrel

Locatie: Johan Huizingalaan 400, 1066 JS Amsterdam

Tijd: 14:30 - 18:00

 

Heb jij een afgeronde master en wil jij meer weten over strategic funding? Heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, ben je ambitieus en beschik jij over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen? Kun jij goed in detail treden zonder de helikopter view te verliezen? Dan dagen wij jou uit om je aan te melden voor deze inhousedag!

Neem voor vragen gerust contact op met Taman Autar, onze recruiter. (taman@ygp.nl / 06 148 611 91)

 

Informatie