London Calling 2019 | Young Global People

U bent hier

London Calling 2019

Ben jij een ondernemende student Nederlands, fiscaal of notarieel recht en ben jij klaar voor een uitdaging? Wil jij in vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en op zoek naar een unieke ervaring? Meld je dan aan voor London Calling 2019!

Wat ga je doen?
Met een groep van 20 bevlogen studenten ga je van woensdag 27 t/m zaterdag 30 november 2019 het avontuur aan in Londen. Samen met de andere studenten en onder begeleiding van zeven medewerkers van verschillende praktijkgroepen ga je onder meer op ons kantoor in Londen aan de slag met een internationale case. Hierdoor krijg je een goed beeld van de werkzaamheden als advocaat bij Stibbe. Ook ontmoet je uiteraard onze collega's van kantoor Londen tijdens de sociale activiteiten!

Houd alvast de volgende data vrij in je agenda:
• aanmelden kan t/m zondag 29 september 2019;
• in de week van 30 september hoor je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek en assessment, die plaatsvinden in de week van 14 oktober;
• op donderdag 21 november vindt de kick-off dag plaats op ons kantoor in Amsterdam; 
• op 11 december organiseren wij een feestelijk Reüniediner in Amsterdam.

Wil je ervaren of jij de klik hebt met Stibbe? Register now!

Aanmelden
Aanmelden kan door jouw CV, officiële cijferlijst(en) van de universiteit en eventuele stagebeoordelingen te uploaden via onze website op https://www.werkenbijstibbe.nl/vacatures/vacature-london-calling-2019.

Let op: in plaats van een reguliere motivatiebrief, ontvangen wij graag de antwoorden op onderstaande genummerde vragen:
1. Waarom solliciteer jij voor London Calling?
2. Heb jij al eerder kennisgemaakt met Stibbe? Zo ja: waar en wanneer was dit, en wat was naar aanleiding daarvan jouw indruk van Stibbe als kantoor?
3. Wanneer verwacht jij je bachelor/master af te ronden?
4. Naar welke praktijkgroep gaat jouw voorkeur uit op dit moment en waarom?
5. Wat zouden wij nou echt nooit van jou verwachten?
6. Wat voor een rol neem jij gewoonlijk aan in een groep?
7. Overige opmerkingen waarvan jij denkt dat het goed is dat wij dit weten.

Dit document kan je vervolgens in een Word- of PDF-bestand uploaden onder de button 'motivatiebrief'.

Past London Calling helaas niet in jouw studieschema, maar wil je wel graag op een andere manier kennismaken met Stibbe? Kom dan naar één van onze aankomende events, zoals Stibbe Talks of onze praktijkdagen.

Informatie

Organisatie: