INSCHRIJVING GESLOTEN Inhousedag Allen & Overy

INSCHRIJVING GESLOTEN, JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN!

 

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.                                                  

We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen.

Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, al sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 34 partners, ondersteund door bijna 120 medewerkers.

In samenwerking met Young Global People, organiseert Allen & Overy een inhousedag voor ambitieuze kandidaten.

Tijdens deze inhousedag kom je meer te weten over dit dynamische advocatenkantoor en ga je in gesprek met beslissers over een mogelijke stage of baan.

Dit is een unieke kans om jezelf extra onder de aandacht te brengen als potentiële kandidaat voor Allen & Overy.

Studeer jij Rechten, Fiscaal Recht of Notarieel Recht aan de universiteit en zit jij in je 2e of 3e jaar van de bachelor of ben je masterstudent? En heb je altijd al willen weten hoe het is om voor Allen & Overy te werken? Dan dagen wij jou uit om je aan te melden voor deze inhousedag!

 

De dag zal als volgt verlopen:

 

09:30 - 10:00 uur              Inloop

10:00 - 12:30 uur              Interactieve kennismaking met A&O

12:30 - 13:30 uur              Lunch met advocaat-stagiaires

 

Datum: woensdag 13 februari

Tijd: 9:30 - 13:30

Plaats: Allen & Overy LLP, Apollolaan 15, 1077 AB Amsterdam

 

Heb je vragen over Allen & Overy en/of de inhousedag? Stel ze hieronder of mail naar info@ygp.nl

Informatie

Organisatie: