U bent hier

Inhousedag McKinsey & Company

McKinsey & Company, een van de leidende consultancybureaus ter wereld, opent haar deuren!

 

In samenwerking met Young Global People, zal McKinsey een inhousedag verzorgen, zodat jij kennis kan maken met deze topwerkgever.

Wat voor werk doe je als consultant bij McKinsey, binnen welke sectoren werken wordt er gewerkt en hoe ziet een werkdag van een consultant eruit? Via haar bedrijfspresentatie geeft Mckinsey meer inzicht over wie zij zijn, wat ze doen, waar ze voor staan en wie zij zoeken.

Tijdens de case workshop leer je hoe je als een McKinsey consultant een probleem aanpakt. Terwijl je aan een uitdagende case werkt, zullen we uitleggen hoe onze 'Problem Solving Loop' werkt. De business case zal voor een echte cliënt zijn. Samen met de consultants volg je onze gestructureerde probleemoplossende aanpak, ontwikkel je aanbevelingen en presenteer je je bevindingen uiteindelijk aan de 'CEO'.

 

Datum + tijd: 12 maart 2020, 9:00 - 13:30

Locatie: Amstel 344, 1017 AS Amsterdam

Programma:

  • 09:00-09:30 Inloop
  • 09:30-10:30 Presentatie en Q&A
  • 10:30-12:30 Case workshop
  • 12:30-13:30 Lunch

 

Zit jij in de eindfase van je WO-bachelor, ben je masterstudent of recent afgestudeerd met maximaal 2 jaar werkervaring? Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en woord en geschrift en wil jij kennismaken met een van de marktleiders op het gebied van management consultancy? Dan dagen wij jou uit je aan te melden voor deze inhousedag!

Wil je meer weten? Laat een berichtje hieronder achter of neem direct contact op met recruiter Taman Autar via taman@ygp.nl / 06 148 611 91.

Informatie