U bent hier

Economenbootcamp

Economenbootcamp

Zit jij in de afrondende fase van je economische of financiële wo-studie? En wil je weten wat je met je economische master bij de Rijksoverheid kunt doen op nationaal of internationaal gebied? Tijdens deze bootcamp leer je 3 ministeries beter kennen, ervaar je hoe een dag van een beleidsmedewerker eruitziet en krijg je informatie over traineeships, de sollicitatieprocedures en tips voor de selectie.

 

Programma

Je bezoekt 3 ministeries op 1 dag: we starten ’s morgens met een ontbijt en een interactieve rondleiding bij het ministerie van Financiën. Voor de lunch en een actuele casus gaan we naar het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en halverwege de middag ronden we af met een inhoudelijk programma en een walking dinner bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Datum vrijdag 15 februari 2019
Tijd 9.00 - 19.00 uur, inclusief ontbijt, lunch en walking dinner
Locaties ministerie van Financiën, ministerie van Economische Zaken en Klimaat, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in Den Haag.

 

Meer info en aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden via economenbootcamp@minfin.nl. De inschrijving sluit zondagnacht 20 januari 2019. Op basis van je cv en je motivatie selecteren we 30 deelnemers.

Informatie