U bent hier

DNB Inhousedag INSCHRIJVING GESLOTEN

De Nederlandsche Bank (DNB) werkt aan vertrouwen en financiële stabiliteit. DNB doet dit door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen. En ervoor te zorgen dat pensioenen kunnen worden uitbetaald.

 

Samen met Young Global People organiseert DNB op 30 januari 2020 een inhousedag. Tijdens deze inhousedag kun je kennis maken met DNB-collega’s en het werk van DNB.

 

De middag begint met een welkomstwoord verzorgd door Frank Elderson, directielid van DNB. Hierna vinden speeddates plaats, waarbij jij in gesprek gaat met de collega's om meer te leren over de organisatie en carrièremogelijkheden te bespreken. Vervolgens krijg je een uitdagende case voorgeschoteld en de middag wordt afgesloten met een borrel. Dit is een unieke kans voor jou om jezelf aan DNB te presenteren.

 

DNB is op zoek naar studenten in alle jaarlagen van hun WO-studie (bachelor en master) in de richtingen economie, finance, rechten, econometrie, I(C)T, informatica, wiskunde, natuurkunde, internationale betrekkingen, politicologie, bestuurskunde of soortgelijke opleidingen. Bij alle studierichtingen is interesse in de financiële sector essentieel.

 

Ben jij student of recent afgestudeerd in een van bovengenoemde richtingen, beheers jij het Nederlands uitstekend in woord en geschrift en heb je altijd al willen weten hoe is het om te werken bij DNB? Dan dagen wij jou uit om je in te schrijven voor deze inhousedag!  Let op: van alle aanmeldingen zal DNB in verband met beperkte ruimte, 20-25 kandidaten selecteren om deel te nemen aan deze inhousedag.

 

 

Programma:

12:30 – 13:00 Ontvangst

13:00 – 13:25 Opening

13:25 – 14.30 Speeddates met DNB collega’s

14:30 – 14:45 Korte break

14:45 – 16:45 Inhoudelijke case

16:45 – 18:00 Borrel

 

Locatie: Westeinde 1, 1017 ZN Amsterdam

 

Vragen?

Heb je nog vragen over YGP, DNB en/of deze inhousedag?

Neem dan contact op met Accountmanager Raya Soekarnsingh 06 39 11 51 03, of stuur een mail naar raya@ygp.nl

 

Informatie