U bent hier

De toekomst is divers

MELD JE AAN VIA ygp-etour.nl

Werkgevers opgelet! Meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en wat dit voor bedrijven betekent? Volg dan tijdens de YGP E-tour de lezing “De toekomst is divers” van Maurice Crul, een van de meest vooraanstaande sociologen in Nederland op het gebied van diversiteit, onderwijs en arbeidsmarkt.

Wist je dat in 2011 Amsterdam een zogenaamde Meerderheids Minderheden stad is geworden. Een stad die alleen uit minderheden bestaat. Dit is het beeld voor alle grote steden in Noord West Europa. Onder de 15 jaar is nog maar één op de drie kinderen van Nederlandse afkomst. De toekomst is divers! Wat betekenen deze ontwikkelingen voor bedrijven en voor de markt die zij bedienen? Wie zijn de multiculturele talenten van de toekomst? Welke kwaliteiten hebben zij en wat maakt hen anders? Wat wordt er van mensen van Nederlandse afkomst gevraagd in deze diverse toekomst?

Maurice geeft je tijdens zijn lezing antwoord op deze vragen. Hij staat bekend om zijn verrassende invalshoeken over het onderwerp diversiteit en publiceert al zo’n dertig jaar over onderwijs- en arbeidsmarktloopbanen van migrantenkinderen in Nederland en in internationaal vergelijkend perspectief.

MELD JE AAN VIA ygp-etour.nl

Datum: Dinsdag 17 november 2020
Tijd: 16:00 – 17:00 uur
Taal: Nederlands
Channel: Zoom

 

Informatie